Hair

Frisør med speciale i balayage og babylights

Hair består af Nina Hanson og Nadin Vandahl Roos, der begge to har mange års erfaring indenfor frisørfaget, hvor de begge har haft tusindvis af kunder forbi sin stol og lavet alt fra naturlige, smukke klipninger og farver, til de mere vovede og yppertrendy og styling til de helt store modeshows. Både Nina og Nadin kan hele paletten, men har specialiseret sig i balayage og babylights, som begge giver et blødt og naturligt look, når du vil farves.

Her går vi aldrig ned på kvalitet og bruger meget tid på at lytte til kundens ønsker, og tager os tid til at snakke med dig. Du kan forvente fuldt fokus på dig og dit hår, og du vil altid blive mødt med et smil.

Nina Hanson, frisør

Jeg er indehaver af butikken og frisør med 16 års erfaring i branchen. Jeg har stået i lære i London Shop Ballerup, hvor jeg sammenlagt var i 10 år. Jeg har haft salonen i Frederikssund i 2 år, for inden da har jeg været selvstændig i Van Den Engh på Vesterbro i 4 år. Jeg har ekspertise i farveteknikkerne balayage og babylights og laver rigtig meget af det i min hverdag. Jeg elsker især det naturlige og klassiske hår og sætter mit håndværk utrolig højt. Siden jeg flyttede til Frederikssund med min familie for fem år siden, har jeg drømt om min egen klinik i hjertet af byen, som kan tilbyde netop det, jeg selv har savnet – en lækker skønhedsklinik, hvor man har den helt rette fornemmelse for tidens trends og evnerne til at forløse dem. En klinik, hvor man booke alle sine skønhedsbehandlinger under et tag og blot kan læne sig tilbage og vide, man er i kyndige hænder.

Nadin Vandahl Roos, frisør

Jeg er selvstændig frisør hos Nina og jeg har 9 års erfaring i branchen, og har stået i lære i London Shop som senere hen blev til Frisør Pii, hvor jeg sammenlagt har været i 9 år. Jeg elsker at lave naturligt lækkert hår, og går meget op i æstetik. Jeg sætter en ære i, at give dig de bedste råd og vejledning omkring dit hår. Og glæder mig til at give dig en fantastisk frisøroplevelse, hvor du er 100% i fokus. Jeg bor i Ølstykke med mine to piger og kæreste. Under min barsel med den mindste, besluttede jeg at jeg gerne ville gå selvstændig, og da Nina og jeg kender hinanden fra London Shop tiden, var det oplagt at starte mit selvstændige eventyr hos Nina.

Priser